ΜΥΘΟΣ ΒΙΛΛΕΣ ΣΤΟΥΠΑ

Στη γραφική Στούπα της Μεσσηνιακής Μάνης, δίπλα στη φημισμένη παραλία της ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ, κάτω απο τον επιβλητικό ορεινό όγκο του Ταϋγέτου, σε μία απο τις ομορφότερες γωνιές της Ελληνικής γής με το μοναδικό φυσικό ανάγλυφο και τους ιδιαίτερους παραδοσιακούς οικισμούς, δημιουργήσαμε το δικό μας «ΜΥΘΟ», με σεβασμό στο περιβάλλον και την αρχιτεκτονική της περιοχής.

Tρεις (3) πετρόχτιστες ανεξάρτητες παραδοσιακές Μανιάτικες κατοικίες o ΠΟΝΤΟΣ, ο ΝΟΣΤΟΣ και η ΕΣΤΙΑ σας περιμένουν να γνωρίσετε το χώρο όπου οι ήρωες της Ελληνικής μυθολογίας, οι θρυλικοί ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ, ΚΑΣΤΩΡ και ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ μυθοποιήθηκαν για την αυταπάρνηση και την προσήλωση τους σε ακατάλυτες πανανθρώπινες αξίες και υψηλά οικογενειακά ιδεώδη, αλλά και το χώρο όπου ο κολοσσός της ελληνικής και της παγκόσμιας λογοτεχνίας ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ γνώρισε και ΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕ στο έργο του τον αξεπέραστο φίλο του ΑΛΕΞΗ ΖΟΡΜΠΑ.

Όλη η μονάδα εκτείνεται σε έκταση 2000 τ.μ με απεριόριστη θέα στο Μεσσηνιακό Κόλπο, σε πανέμορφους ελαιώνες και στον ορεινό όγκο του Ταϋγέτου.

Οι κήποι της (500 τ.μ) είναι γεμάτοι αρωματικά φυτά και δέντρα, όλα της Μεσογειακής χλωρίδας.

Έχει μεγάλη πισίνα (12Χ5μ) και μικρή πισίνα υδρομασάζ (Jacuzzi). Η απολύμανση του νερού της πισίνας γίνεται με αλάτι.

Απέχει από τη θάλασσα (μαγευτική παραλία της Καλόγριας) 200 μέτρα και η πρόσβαση γίνεται από πανέμορφο ιδιωτικό μονοπάτι με πέτρινα σμιλεμένα σκαλοπάτια, το μονοπάτι «Alexis Zorbaς» ιδανικό και για πρωϊνό ή απογευματινό περίπατο, δίπλα στη θάλασσα, ακούγοντας μόνο τους ήχους της φύσης.

Απέχει μία (1) ώρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας και την Αρχαία Μεσσήνη, μιάμιση (1,5) ώρα από το Ομηρικό παλάτι του Νέστορα, τα Βυζαντινά Κάστρα Κορώνης, Μεθώνης, Πύλου και το Μυστρά, δύο (2) ώρες από τη Μονεμβασιά, την Ολυμπία, τις Μυκήνες και την Επίδαυρο και μισή ώρα από το μοναδικό σπήλαιο του Δυρού.

Σε απόσταση 300 και 500 μέτρων ευρίσκονται δύο μεγάλα σούπερ μάρκετ. Στη περιοχή της ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ υπάρχουν εστιατόρια, καφέ και μπάρ.

Σας περιμένουμε στη φιλόξενη γωνιά, που χτίσαμε για σας, να δημιουργήσετε και να ζήσετε το δικό σας ΜΥΘΟ…!!!